Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Herdertjestocht door Klarendal en Sint Marten

Op zaterdag 17 december 2016 vindt voor de tweede keer de Herdertjestocht door Klarendal en Sint Marten plaats. Een enthousiast team van vrijwilligers en wijkbewoners organiseert de Herdertjestocht in samenwerking met Inloophuis Sint Marten en Villa Klarendal. Honderden glazen potjes verlichten de route, de engel spreekt Maria toe, de ezel helpt Jozef en Maria op weg.  Zelfs kindje Jezus en zijn moeder Maria doen vrijwillig mee aan de levende kerststal die te vinden is aan het einde van de tocht.

De Herdertjestocht start om 18:00 op het Elly Lamakerplantsoen (op het pleintje voor café/bar Caspar). Daar krijg je een lichtje en een routekaartje, waarmee je langs het hele kerstverhaal wandelt. Onderweg kom je onder andere langs Molen de Kroon en de Speeltuin de Leuke Linde. De Herdertjestocht eindigt op de van Slichthorstenstraat voor de grote kerk met warme chocolademelk en lekkers. Deelname aan de Herdertjestocht is gratis. Starten kan tussen 18.00 en 19.00 uur, de wandeling kan in ongeveer drie kwartier gelopen worden.

Meer info op:
facebook herdertjestochtklarendalensintmarten
In het kort

Wat: Herdertjestocht door Klarendal en St. Marten

Wanneer: 17 december 2016 start tussen 18:00 en 19:00 uur

Waar:  start op het Elly Lamakerplantsoen (voor Café Caspar) en einde aan de van Slichthorstenstraat

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!