Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Gezocht: redacteuren

Wijkkrant Klarendal bestaat in 2017 al weer 45 jaar. Er wordt weleens gezegd dat het de eerste wijkkrant van Arnhem is. Redactieleden komen en gaan al die jaren. Momenteel zit de redactie om nieuw bloed verlegen!

Redactieleden hebben altijd verschillende motivaties om bijdrages te leveren aan de wijkkrant. Of ze houden van journalistiek, óf ze zijn gezond nieuwsgierig, óf ze willen de wijk vanaf een andere kant leren kennen – hoe dan ook beleven ze er altijd een uitdaging in. Redacteuren hebben soms door omstandigheden ineens minder tijd; dat kunnen nieuwe banen zijn, kinderen, verhuizingen. Of gewoon, soms is na een aantal jaren de rek er weer uit. En dat is goed.

Maar de wijkkrant is nog steeds hét bindende medium van een wijk, waarin je kunt lezen over de laatste ontwikkelingen op het stadhuis die Klarendal aangaan, wat gebeurt er op de scholen en in het MFC, hoe staat het met de gewone man op straat, waar heeft het bewonersoverleg het over, wie ondernemen er in de wijk – en ga zo maar door. Voor alle bewoners van Klarendal staat altijd wel iets wat hen aanspreekt. Althans, dát is de bedoeling van de wijkkrant.

We vergaderen per krant twee keer. We vragen dus 14 maandagavonden van je tijd + de tijd die je neemt om zogenaamde kopij te maken. We vragen ook of je mee wilt denken over actualiteiten, ontwikkelingen en relevante onderwerpen voor de lezers van de krant

Zie jij ook een uitdaging? Kan jij overweg met mensen, je toetsenbord, je nieuwsgierigheid en je e-mail? Mail dan naar wijkkrant@klarendal.nl en misschien kan je aankomende maandag de 14e al met de huidige (kleine!) redactie kennis komen maken!

Bekijk alle wijkkranten ook eens online!

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!