Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Gezocht! Huiskamers en muzikanten.

Ontstaansgeschiedenis

Muziek bij de Buren is in 2013 in Arnhem gestart om bewoners te stimuleren de deur voor elkaar open te zetten en gezamenlijk zonder financiële drempels – met cultuur bezig te zijn. Het festival wil de leefbaarheid binnen de verschillende wijken bevorderen en laat zien hoe gastvrij de stad en haar bewoners zijn. De eerste Arnhemse editie met 169 optredens in 59 huiskamers was een groot succes. Dit jaar rekenen we op 100 huiskamers, natuurlijk ook in Klarendal! Muziek verbindt mensen en is bij uitstek een cultuurvorm die langs alle rangen en standen, leeftijden, kleuren en smaken gaat.

Huiskamers en Muzikanten gezocht

Arnhemse inwoners van Rijkerswoerd tot Schaarsbergen en iedereen daar tussenin, kunnen zich vanaf nu opgeven als huiskamer, muzikant, of als beide! Want alleen samen maken wij Arnhem op 13 december gezelliger en muzikaler. Tot 23 oktober kunnen huiskamers en artiesten zich inschrijven via de website van Muziek bij de Buren: www.muziekbijdeburen.nl

Praktische informatie

Locaties: diverse huiskamers in Arnhem.

Datum: zo 13 december 2015 12:00 18:00

Meer informatie en aanmelden: www.muziekbijdeburen.nl

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!