Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Feestelijke 10e editie Nacht van de Mode

Vanaf dat moment zijn de straten gevuld met kleurrijke presentaties,  shows en o.a. live muziek.  In de ateliers en winkels vind je speciale collecties en bijzondere aanbiedingen en natuurlijk pakken ook de  horecagelegenheden flink uit. Wijnproevers, theater- en dansliefhebbers kunnen terecht op het Kazerneplein, waar vanaf 14.00 het gezelligste  wijnfestival  van Nederland ‘Snob’ plaatsvindt, theater te beleven valt, met in de avond de traditionale ‘Blockparty’.

Op de afterparty in Luxor Live gaat het feest vanaf 00:00 gewoon door voor wie nog niet genoeg heeft gehad en de 10e editie van Nacht van de Mode tot in de late uurtjes wil vieren.

Fashion Parade

16.00 Johnny van Doornplein (hoofdlocatie FDFA)

Parade trekt vanuit de binnenstad richting Modekwartier

Opening

17.00 Kazerneplein

Nachtvandemode

17:30 – 00:00 Modekwartier

Fashion, Art & Design, Food & Drinks, Live Music, Theater,

Lifestyle, Wijnfestival Snob, Block Party!

After Party ‘Stille Nacht’

00:00 – 04:00 Luxor

 

Nacht van de Mode wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Arnhem, Volkshuisvesting, Goldwell, De Kempenaer Advocaten, Burgers Zoo & Friends

 

Op zondag 10 juni gaat Sugar Hill & partners tussen 12:00 en 0:00 door met het SNOB Wijn Festival op het Kazerneplein: met een goed glas wijn, goed gezelschap, muziek , theater tot aan spijkerpoepen en wat te happen, starend naar een goede filmklassieker.

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!