Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Het Beste Idee van Klarendal

Om een idee te krijgen wat er speelt in Klarendal spreekt het team met veel mensen in de wijk, maar niet iedereen. Daardoor lopen ze misschien goede ideeën mis. Via de wijkkrant kun je nu jouw idee voor de wijk insturen en zo meewerken aan een nog beter wijkplan. Maar ook online!

We hebben een aantal voorbeelden van wat er al aan goede ideeën in gang zijn gezet in Klarendal, zodat je een beetje zicht hebt op wat er al gebeurt. Scroll daarvoor naar de middenpagina van de wijkkrant.

Mooier, prettiger en veiliger

We zijn op zoek naar ideeën die Klarendal een stukje mooier, prettiger of veiliger maken. Dat zijn ideeën in het algemeen belang van de wijk. Denk aan een project waarbij bewoners samen iets kunnen opzetten en zo elkaar beter leren kennen. Of een plan om de straten veiliger te maken voor kinderen of senioren. En hoe leuk we het idee van een zwembad in je achtertuin ook vinden, we zijn juist op zoek naar ideeën waar iedereen wat aan heeft. : )

Online

Denk bij het schrijven van je idee aan het volgende: hou het kort en bondig, probeer het op te schrijven in maximaal 75 woorden. Mocht het idee worden uitgekozen dan is er altijd nog de mogelijkheid om samen de puntjes op de i te zetten.

Klik door naar ons enquête formulier of vul hier onder  je idee in:Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!