Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Dans- en muziekschool in de Sint Janskerk

Een maand geleden ontving Ritmiek Dans en Muziek de sleutel van de kerk. Na een maand hard klussen kan zaterdag het resultaat worden bewonderd. Daarnaast zal er de mogelijkheid zijn om instrumenten te proberen, te dansen op de nieuwe dansvloer, te luisteren naar de muziek en informatie te krijgen. Uiteraard met een kopje koffie, thee en limonade.

Open dag en grote opening: Zaterdag 6 april 2019 van 10:00 tot 16:00 uur. Locatie: Verlengde Hoflaan 74 in Arnhem.

Voor vragen kunt u terecht op: www.ritmiekmuziek.nl of bellen naar 06-51940757 (Mariska Aalders).

Uit het persbericht:

Ritmiek Dans en Muziek is de nieuwe dans- en muziekschool in de wijk en voor de wijk, een ontmoetingsplaats en groei plaats voor onze leerlingen van jong tot oud en van alle lagen van de bevolking. Wij zijn ook bezig met het Wijkteam samen projecten te ontplooien voor de sociale klasse.

Zo ook gaan wij activiteiten organiseren speciaal voor de mensen in de wijk Klarendal / Modekwartier en de omliggende wijken. Wij hopen hiermee een waardevolle bijdrage te leveren aan de samenhang en een positieve sfeer in de wijk. Voor mensen met lagere inkomens zijn onze lessen toegankelijk met een Gelrepas.

Op deze open dag is er de mogelijkheid om de instrumenten waarin wij lessen geven uit te proberen, vragen te stellen aan onze docenten, te genieten van muziek en dans en natuurlijk een blik te werpen in de mooie kerk waar wij ons in ieder geval de komende 18 maanden vestigen. Tijdens de open dag zijn er leuke activiteiten voor kinderen.

Ritmiek Dans en Muziek is sinds 2009 actief in de gemeente Renkum en breidt nu uit naar Arnhem met meerdere leslocaties.

Lessen die onder andere gegeven gaan worden zijn muziek- en danslessen voor jong en oud. Daarnaast organiseren wij regelmatig speciale middagen en avonden op het gebied van muziek en dans, workshops, projecten, knutselmiddagen, voorstellingen en yoga. Kortom, genoeg te beleven en veel te doen.

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!