Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Christmas Shopping & More

De winkels zijn op zaterdag geopend van 10 tot 22 uur en rijkelijk voorzien van de origineelste kerstkado’s die je veelal koopt bij de ontwerper zelf! Couture ateliers liggen er gebroedelijk naast streetwearshops en de fraaiste vintage wordt afgewisseld met het mooiste keramiek. Naast de ruime keus aan mode en design staat het Modekwartier ook bekend om haar excellente en bijzondere horeca. Bij Goed.proeven kun je terecht op het Gluhwein terras. Caspar heeft op zondag speciale mystery diners en de cappuccinos van Sugar Hill zijn inmiddels berucht in Arnhem en ver daar buiten. Op zondag 23 december presenteert molen De Kroon, gelegen in het hart van de wijk, het midwinterfeest met allerlei activiteiten, heerlijke pannenkoeken en echte Ernemse kniepertjes. De winkels zijn dan geopend van 12 tot 17. Dus kom de
kerstsfeer proeven in het Modekwartier onder het genot van gluhwein, muziek en hapjes en stap binnen bij alle mode en design-winkels!
Het Modekwartier strekt zich uit van de Hommelstraat en Sonsbeeksingel tot aan de Klarendalseweg en Elly Lamakerplantsoen (bekend van het nieuwe Mode en Design Hotel Modez). Het Modekwartier is goed te bereiken met openbaar vervoer en parkeren is (op de Hommelstraat na) gratis.

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!