Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Café Simmers gaat door!

Op 31 januari kwam het bericht naar buiten dat Café Simmers 2 februari weer open gaat. De zonen van de onverwacht overleden kastelein Wim Simmers – Maarten en Wim jr. – hebben zich verplicht gevoeld om na te denken over hoe het met de Huiskamer van Arnhem verder zou moeten. Ze hebben zich in de beslissing vooral laten leiden door het feit dat hun vader graag gewild zou hebben dat 90 jaar Simmers niet zomaar voorbij gaat én ze merkten uit de vele reacties dat veel klanten hoopten dat het café in de oorspronkelijke vorm zou worden voortgezet.

Ondanks de pijn is café Simmers eigenlijk niet meer weg te denken uit Klarendal en daarom besloten ze de rolluiken en de deur weer open te doen.

Maarten zal als vertegenwoordiger van de 4e generatie Simmers achter de tap gaan staan om met enthousiasme het goede van het café te behouden en er zijn eigen inbreng aan toe te voegen. Hij en Wim jr. nodigen lieve vriendinnen, beste vrienden, goede kennissen en fijne gasten van de Huiskamer van Arnhem uit om samen met hen op weg te gaan naar een 100-jarig bestaan.

Ook de Gelderlander berichtte er vandaag over.

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!