Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Bridge to Bridge loop op 11 september door Klarendal

In 1984, veertig jaar na de beroemde slag om Arnhem, werd Bridge to Bridge voor het eerst georganiseerd. In de afgelopen 25 jaar is ‘de battle of the bridges’ uitgegroeid tot een uitdagende wedstrijd die ieder jaar plaatsvindt op de tweede zondag in september.

De Bridge to Bridge loop is een evenement dat de vergroting van de sportdeelname onder alle lagen van de bevolking stimuleert. Het is daarmee bij uitstek een breedtesportevenement: laagdrempelig en toegankelijk. In 2011 wordt de loop voor de 26e keer gelopen op zondag 11 september.

Dit jaar is een een nieuw afwisselend parcours geïntroduceerd van de "Rijn IJssel 10 Engelse Mijlen", de hoofdafstand van de Bridge to Bridge. Dit nieuwe parcours zal voor de deelnemers meer uitdaging bevatten door de toegevoegde beklimmingen en tegelijkertijd een publieksvriendelijker karakter krijgen door de passages van de Hommelseweg, Klarendalseweg en de passage van de start- en finishlocatie op de Markt na 7km. Tevens integreert dit parcours Arnhem in al zijn facetten: heuvelachtig, bosrijk, de Rijn, uiterwaarden van Meijnerswijk, de mooie volkswijk Klarendal en de binnenstad.

Dus wees zondag 11 september op uw hoede voor voorbijgaande sporters!

Kijk voor alle informatie op de website van de Bridge to Bridge loop.

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!