Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Zangsessies in de Mezz

Eén van de geplande activiteiten zijn maandelijkse zangesessies. Op 25 januari starten Miriam de Vroome (zangeres en zangdocente) en Bouwe Bruins (pianist en componist) met hun eerste.

Elke laatste vrijdagmiddag van de maand van 16.30u tot ongeveer 19.00u, entree €3,00. Neem bladmuziek of accoorden mee als je wilt zingen, alle stijlen zijn welkom!

Het wordt zeker een muzikaal feestje, en als je alleen wilt luisteren kan dat natuurlijk ook. Iedereen is welkom!

Meer info: De Mezz 

Met De Mezz willen Kunstbedrijf Arnhem en Huis van Puck een verbindende rol gaan vervullen in samenwerking met het toekomstige MFC op het Menno van Coehoorn kazerneterrein en andere scholen in de (omliggende) wijk(en). Maar ook met de vele ateliers, het Modekwartier, kunstenaars in de wijk, wijkbewoners, wijkorganisaties etc. Toch richt De Mezz zich niet alleen op de wijk, alle Arnhemmers zijn welkom. Het wordt een aansprekend podium en creëerplaats voor (aanstormend) talent en enthousiaste beoefenaars van de kunsten. De Kunst en Cultuurkeuken combineert horeca met sociale doelstellingen en culturele- en kunstzinnige activiteiten. Op die manier ontstaat er een unieke gelegenheid voor de wijk en voor de stad.
 

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!