Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Wijkkrant 6 is van de drukker

Het is herfst. Zonnig, dat wel. Soms wat koude dagen en de verwarmingen zijn al weer aan. Er worden al weer voorbereidingen getroffen om het jaar 2011 af te ronden: een feest voor alle vrijwilligers van bewonersgroep, speeldorp, Leuke Linde, en andere organisaties; hoe bedanken we aan het einde van het jaar al die inzet voor de wijk en wijkkrant en meer van dat. Terwijl we het met de wijkkrant nooit echt bijhouden om heel dat afgelopen jaar te verslaan waarin al die vrijwilligers zo druk waren.

De laatste maanden van het jaar staan in ieder geval in het teken van bezuinigingen, de vorige krant stond er al vol van. Ook op ander gebied is dat merkbaar; de herfstbladeren moeten bewoners zelf opruimen, diens Stadsbeheer komt niet meer zo vaak langs. En wij van de wijkkrant zijn naar een goedkopere drukker aan het zoeken, anders kan de krant misschien niet eens meer bestaan in de toekomst.

Dus geniet nog even van een glossy krantje!

Bekijk de wijkkrant online!

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!