Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Wijkgesprekken over energie besparen en ‘van het gas af’

Wat betekent energie besparen voor u? Wat doet u al om uw energieverbruik en de energierekening te verlagen en wat kunt u nog meer doen? Wanneer zal uw wijk waarschijnlijk van het aardgas af gaan? Waar vindt u onafhankelijk advies over het plaatsen van bijvoorbeeld zonnepanelen? Om dit soort vragen te beantwoorden én om samen ideeën uit te wisselen over energie besparen, organiseert de gemeente wijkgesprekken.

Lijn 2030

Het wijkgesprek op 1 oktober is van 10.00 tot 12.00 uur bij Lijn2030. Lijn2030 is een antieke verduurzaamde bus (foto), waar u vrijblijvend kunt langslopen voor een gesprek. Lijn2030 staat op donderdag 1 oktober bij het winkelcentrum Klarendal.

Het wijkgesprek in de avond vindt plaats op donderdag 29 oktober van 19.00 tot 21.30 uur bij VMBO ’t Venster. In het bijzijn van Cathelijne Bouwkamp, wethouder Klimaat & Energie, geeft de gemeente eerst een korte uitleg over haar plannen in Arnhem. Het Energieloket Midden Gelderland geeft tips over wat u (nog meer) kunt doen om energie te besparen en zo uw energierekening te verlagen. ​

U ontvangt per post een uitnodiging voor het wijkgesprek in de avond. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt mailen naar Shehnaaz.Kasiem@arnhem.nl of bellen met (026) 377 3682.

Wijkgesprekken over energie besparen en ‘van het gas af’ Klarendal:

Donderdag 1 oktober 2020
Tijd: 10-12 uur
Locatie: Winkelcentrum Klarendal, Klarendalseweg
 

Donderdag 29 oktober 2020
Tijd: 19.00-21.30 uur​
Locatie: VMBO ’t Venster, Thomas a Kempislaan 82

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!