Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Wijkatelier opent weer!

Het nieuwe jaar

Er is een flinke uitbreiding “van het supersterke team van talentvolle, superbekwame en enthousiaste vrijwilligers” aldus coördinatrice Berengaria Liedmeier. Er is ook een thema vast gesteld om de komende periode naar eigen inzicht mee aan het werk te gaan: ‘Maar wat betekent het… voor jou?’ Grafisch vormgeefster uit de wijk Leander Janssen – Stijl in Vorm – is aan het werk gegaan om een herkenbaar logo met huisstijl én flyer bij het Wijkatelier te ontwerpen.  Met al deze krachten samen wordt toegewerkt naar een ‘Effing Amazing Slotmanifestatie’ (EAF) op een nader te bepalen datum in de herfst van 2018.

Visie

Berengaria: “Wijkatelier Sint Marten Klarendal wil een verrijking van de wijk zijn door woners en werkers de mogelijkheid te bieden zich artistiek te ontplooien. De resultaten daarvan worden gebruikt om de wijk te verfraaien en een geschiedenis in beeld van de wijk te ontwikkelen. ‘De Wijk’ in de visie van Wijkatelier Sint Marten Klarendal, heeft de vorm van een octopus. Sint Marten en Klarendal vormen het hoofd van de inktvis, haar tentakels reiken tot overal waar warme en betekenisvolle betrekkingen met anderen die brengen.”

Informatie

Tenzij anders vermeld, is het Wijkatelier vanaf 1 maart iedere donderdagavond om 19.30u open voor iedereen. Het Wijkatelier is in het Inloophuis aan de Van Slichtenhorststraat in Sint Marten. Volg het Wijkatelier op www.facebook.com/wijkatelier en voor verdere informatie, mail Berengaria (Beer) op  beer@solavirtute.nl

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!