Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Wasplaats zoekt wasvrouw of wasman

Eén van onze doelstellingen is medewerkers kansen bieden om vaardigheden aan te leren die hun positie in de maatschappij kunnen verbeteren.

We zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en zelfstandige wasvrouw of wasman; communicatief, klantgericht en met een hands-on mentaliteit. Daarnaast moet je goed kunnen samenwerken en affiniteit  hebben met het begeleiden van vrijwilligers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Het team van de Wasplaats bestaat momenteel uit 9 medewerkers. Onze Wasbaas is het gezicht van de Wasplaats. Hij begeleidt de medewerkers om er samen voor te zorgen dat alle werkzaamheden voor de wasserij en de winkel goed verlopen. De wasvrouw of wasman die we zoeken kan hem daarin ondersteunen en is als het ware zijn rechterhand. Hij of zij is bereid om een paar dagen per week de waswinkel te bemensen en mee te rouleren op de zaterdagen.

Kennis van en ervaring met wasserijen is niet nodig. De taken zijn eenvoudig aan te leren. Motivatie om een mooi en schoon product af te leveren wel.

Ben jij op zoek naar een levendige werkplek met afwisselend werk en wil je deel uit maken van een fijn team? Ben je in staat verantwoordelijkheid te nemen en vind je het leuk om mensen verder te helpen in hun ontwikkeling?

Wij gaan graag met je in gesprek!

Voor meer informatie over deze vrijwilligersvacature kun je contact opnemen met Monita Polman, telefoonnummer 06 12951528 of e-mail: wassen@dewasplaats.nl

 

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!