Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Vastenmaaltijd voor bewoners

Door het buurtpastoraat

Omdat we ons verbonden voelen met de armen dichtbij en ver weg eten we in de veertig dagen voor Pasen sobere rijstmaaltijden op woensdag. Iedere week tijdens de vasten organiseert een andere christelijke geloofsgemeenschap deze maaltijd. Dit keer is het aan de SintEusebiusparochie en het Inloopcentrum stMarten. Het geld dat we ophalen tijdens de maaltijd gaat naar het goede doel – een basisschool in Kenge, Congo. Nelleke Wijngaards-Serrarens zal kort nog wat over dit speciale project vertellen van onze Klarendalse pater Nico Berends, zie www.eusebiusparochie.nl

Uw bijdrage voor de maaltijd is vrijwillig. Aansluitend is desgewenst een avondgebed om 19.15, maar u bent ook welkom voor alleen het avondeten.

Contactgegevens Inloopcentrum StMarten

Wilt u mee eten? Sluit dan woensdag 13 maart aan om 18:15. Geeft u zich op bij het 
centraal secretariaat van de parochie: 026-4424567 of secretariaat@eusebiusparochie.nl 
Waar? Inloopcentrum Stmarten. Van Slichtenhorststraat 34, 6821 CM Arnhem. 
Inloop vanaf 17:30. 

Achtergrond info rijstmaaltijden tijdens Vastentijd

Achtergrond informatie over de woensdagavond-Rijstmaaltijden. Mensen uit verschillende christelijke kerken zoals Lutheranen, (oud)katholieken, Anglicanen, Protestantse Gemeente Arnhem, Baptisten, Parkstraat-gemeente, mensen van Villa Klarendal en anderen organiseren deze vastenmaaltijden vanuit het zogenoemde Oecumenisch Platform Arnhem. Op http://www.rvkarnhem.nl/bulletin/2013_02_bulletin-februari-2013.pdf vind je een zes-weken overzicht van waar in welke kerk elke woensdag tijdens de Veertigdagentijd een eenvoudige rijstmaaltijd is. 

 

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!