Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Uitnodiging presentatie nieuwe ondernemersgids

Vrijdagmiddag 26 november is in de huiskamer van Arnhem, café Simmers aan de Klarendalseweg, de feestelijke presentatie van de ondernemersgids.

Van keramiek tot baklava. Klarendal, Sint Marten en Spoorhoek zijn van oudsher zeer ondernemende en creatieve wijken. Kleurrijke wijken met een grote diversiteit aan bewoners en een breed scala aan ondernemers. Met deze gids, een initiatief van ondernemersvereniging DOCKS, wordt deze bonte verzameling mensen en ondernemers in de etalage gezet.

De ondernemersgids is bedoeld om de bedrijvigheid en creativiteit in Klarendal, Sint Marten en Spoorhoek in al haar aspecten onder de aandacht te brengen van een breed publiek. Willem Genevace van DOCKS: “Wij verwachten door brede verspreiding van de gids extra aanloop te kunnen genereren, vanuit de wijk zelf, maar ook vanuit de rest van de stad én van buiten de stad.” Met de gids wordt voortgebouwd op de vele positieve, gezamenlijke initiatieven van de afgelopen jaren in deze wijken.

Het handzame gidsje komt uit vóór de feestmaand december en wordt verspreid in hotels en kroegen in Arnhem en huis-aan-huis in de betreffende wijken. In de gids staat praktische informatie over de diverse bedrijven, adressen, openingstijden en een kaart. Verder zijn interviews met bewoners en ondernemers opgenomen en een aantal karakteristieke plekken in beeld gebracht. Maar buiten dat is de gids een absolute lust voor het oog: een mooie demonstratie van het bloeiende ondernemersklimaat in de wijken.  

Waar en wanneer?

Vanaf 18.00 uur welkom bij Café Simmers aan de Klarendalseweg 391.Om 18.30 de officiële presentatie.

DOCKS Arnhem is de ondernemersvereniging van de Arnhemse wijken Klarendal, Sint Marten en Spoorhoek. Met de grootschalige renovatie van deze wijken en de start van het project 100% Mode, ontstond er behoefte aan een nieuwe, sterke vereniging. De eerste leden waren de modeondernemers die zich in het Modekwartier hebben gevestigd. Ondertussen zijn vele andere ondernemers uit de wijken ook lid geworden.

Ondernemersvereniging DOCKS (Klarendal, Sint Marten en Spoorhoek) is opdrachtgever en uitvoerder van deze gids, die mede mogelijk gemaakt is door: Gemeente Arnhem en Wijkplatform Klarendal.

De afbeelding bij dit nieuws is een concept pagina uit de gids.

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!