Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Talent in de tent bij Huis van Puck!

Dansproeverij Arnhem – deelname gratis

Dansproeverij is een dansfeest waarin amateurdansers en dansgezelschappen uit Gelderland een avond of middag schitteren op het podium. Zaterdag 12 oktober presenteert Huis van Puck in samenwerking met Versteegh Dance Masters en Kunstbedrijf Arnhem een prikkelend dansprogramma met div. dansworkshops: Kinderdans, Partnering, Burlesque, Lindyhop, Urban, Oriëntaals, Tapdance en Flamenco. Opgeven via corien@huisvanpuck.nl.

Het avondprogramma zal bestaan uit de presentaties van de dansworkshops en twee spetterende optredens van Ben Craft: Smudging and Clarity en Nina Funk en Lex te Dorsthorst: NU. Het programma wordt om 19.00u. en 20.30u. gepresenteerd. Reserveren via: http://www.huisvanpuck.nl/reserve/item/407.

Word jij Puck’s nieuwe held?!

18 okt. gaan we om 20.00u. van start met een nieuw Open Podium. Iedere derde vrijdag van de maand staat er bij Huis van Puck talent van alle leeftijden te trappelen om een leuke act neer te zetten. Van heinde en verre stormen ze ons theater binnen en laten ze zien wat ze in hun mars hebben. Van literatuur tot dans en van muziek tot theater. Alles kan bij het Open Podium van Huis van Puck. En dat allemaal bij jou om de hoek! Wil jij laten zien wat je in huis hebt? Geef je dan op via: openpodium@huisvanpuck.nl. Deelname gratis. Entree: € 6,-

Première voorstelling Sprookjesfestival

“Het meisje dat in de tafel verdween”; is een muzikale video-voorstelling voor kinderen (6+) over een meisje wiens eigen ‘ik’ er vandoor gaat. Haar ‘stemmetje van binnen’ gaat op zoek naar iemand die wél naar haar wil luisteren. Publiek zit rondom een groot tafelkleed waarop middels videoprojectie de reis van het meisje en haar evenbeeld wordt verbeeld. Via koptelefoons horen ze het meisje, maar ook haar gedachten. Samen met het publiek reizen het meisje en haar evenbeeld naar de stilste plek op aarde, om daar uiteindelijk weer samen te komen. Voorstellingen op 19 en 20 okt. Entree € 5,-

Jonge Honden

Jonge Honden is een avondje cabaret van drie jonge cabaretiers (en toevallig ook alle drie jongens trouwens). Ze willen zo veel mogelijk spelen, daarom hebben ze de krachten gebundeld en zijn ze samen op tour! Op 26 okt. staan ze om 20.00u. in de Theaterzaal van Huis van Puck! De cabaretiers zijn: Steffen Brinkhaus: na zijn programma ontspoord waarmee hij in de halve finale Van cameretten stond komt hij nu met een nieuw programma: kiezen of delen.. Rajko Disseldorp: liet al op vele podia zijn kunsten zien. Stond dit jaar in de finale van het Grifioen Zuidplein Cabaret Festival. Tom Lash: na eerst jaren toneelcurussen te hebben gedaan stond hij in 2012 met zijn programma REM in de finale van Cameretten, het grootste cabaretfestival van Nederland. Komt dat zien voordat ze oud en bekend zijn! Entree € 8,50.

Voor meer informatie en het reserveren van kaarten ga naar www.huisvanpuck.nl

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!