Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Strikje, winterse verrassingen

We toveren de straten van Klarendal om tot een waar Winter Wonderland. Verwelkom de winter, de aanstaande feestdagen en de winterse kou met open armen tijdens Strikje. Laat uzelf verwonderen door de modeshow, de dansers van Beyond Basic en kom knus samen bij de vuurkorven of bij de kerstboom vol geweldige cadeaus van de ondernemers van het modekwartier. Benieuwd naar de winkels van het modekwartier? Stap gerust binnen, iedereen is welkom!

Om uw ogen ook wat te geven, houden de ondernemers dit jaar een etalage wedstrijd waar uw stem doorslaggevend kan wezen. Deze activiteiten onthullen wij u vast, maar er staat voor u nog veel meer op het programma.

Om Strikje ook feestelijk af te mogen sluiten kun je aan het eind van de avond, rond 18.30u, meelopen met de herdertjes tocht en zal als afterparty Sugar Hill om 22.30u de tafeltjes aan de kant schuiven voor Cravings.

Ben je benieuwd naar de gehele TimeTable met alle gebeurtenissen en tijden? Deze zal in de week voor Strikje voor jou op de Facebook pagina ‘Strikje’ komen te staan!

Zien we je op Strikje?

Strikje wordt georganiseerd door Graphic Playground/Kim van Es, haar stagiaires en vele vrijwilligers

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!