Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Spelers gezocht

Ook dit jaar zal er een Warme Winterroute plaatsvinden in de wijken Klarendal en Sint Marten, waarin van alles te doen, te zien  en te beleven is. Eén van de activiteiten is een kleine theatervoorstelling ergens op een locatie….

Woon je in de wijk Klarendal of Sint Marten en lijkt het je leuk om toneel te spelen en mee te doen aan deze voorstelling, geef je dan op!

Repeteren zonder toneelervaring

Tijdens de route op 16 december zal deze voorstelling drie keer opgevoerd worden voor publiek. Maar daar moet natuurlijk wel voor gerepeteerd worden. In een aantal keer gaan we deze scène in elkaar zetten. Doe je mee? Het maakt niet of je wel of geen toneelervaring hebt en alle leeftijden zijn welkom. Heb je interesse of wil je meer informatie, bel dan naar Yvonne Laan 0657552401

Ben je nieuwsgierig en lijkt het je leuk, kom dan vrijdag 3 november van 14.00 tot 15.30 uur naar  de info-bijeenkomst/workshop theater in het Inloophuis op de Van Slichtenhorststraat 34.

Je kan je ook aanmelden via bewonersondersteuning Karin Veldkamp

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!