Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Sinterklaas, intocht door Klarendal!

Aankomende zaterdag is het zover!! De Sint en zijn Pieten komen na een lange reis met de boot aan in Arnhem. Aan de Rijnkade, ter hoogte van het Provinciehuis, stappen de Sint en zijn Pieten om 13:00 uur aan vaste wal.

Om 13.30u volgt de intocht door de stad.. En Klarendal is onderdeel van de stad! De afgelopen jaren sloeg Sinterklaas niet af na de Steenstraat, maar door nauwe samenwerking tussen ondernemersvereniging DOCKS en de Binnenstad, rijdt hij dit jaar vanaf de Steenstraat naar Velperpoort, Arbeidstraat, Roosendaalsestraat, Catherijnenstraat tot de Klarendalse molen. Daar zal hij hartelijk worden ontvangen door de vele vrijwilligers die Klarendal rijk is. Zij hebben de molen versierd en verwelkomen hem met prachtige spandoeken die door het kinderwerk zijn verzorgd. Bewoner Gerrit Dassen gaat namens de wijk met de Sint in gesprek, ondernemersvereniging DOCKS en CASPAR verzorgen geluid zodat iedereen mee kan luisteren.

Daarna zakt Sinterklaas via Klarendalseweg, Sonsbeeksingel, Hommelstraat en de van Muijlwijkstraat terug richting het centrum om af te dalen in de stadskelders. Daar zal hij om 15.15u klaar zijn, dus ergens rond 14.00u is Sinterklaas in het hart van de wijk! Wees er vroeg bij!

Bekijk de volledige route!

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!