Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Rondleidingen Klarendal van start

Klarendal is in opmars. Daar waar het een zogenaamde ‘probleemwijk’ was die regelmatig de nationale pers haalde, is het nu een bruisende culturele wijk aan de rand van het centrum van Arnhem. Militaire geschiedenis, sociale woningbouw, ontwikkelingen modewijk, de rol van het katholicisme? Het komt allemaal aan bod.

Gerrit Dassen – geboren en getogen Klarendaller – weet vele anekdotes te vertellen over een roerige levende wijk; Zefanja Hoogers – nieuwe betrokken bewoonster – vult aan en waakt voor de historische feiten. Anderhalf à twee uur verder is nog steeds niet alles verteld. Post Distributie Centrum, de Sint Janskerk, de stedelijke en rijksmonumenten die  de wijk rijk is, de kaalslag uit de vorige eeuw en vele andere historische noemenswaardige plekken; al deze parels komen aan bod in een ontdekkingstocht door de wijk, u hoort verhalen die de wijk ècht tot leven brengen.

Een avond of middag, uitermate geschikt voor bedrijfsuitje, studentenclub, of vereniging:

WIE MET EEN PROFESSIONELE GIDS WANDELT ZIET MEER!

Ga voor meer informatie naar Zefanja.nl

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!