Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Prikacties hondenpoep

Oplossingen lijken er maar niet echt te komen, hondenbezitters lijken niet echt op te voeden; hoeveel regels er ook op worden gesteld, hoeveel berichten er ook uit gaan over boetes – de hondenpoep wordt misschien even minder maar blijft wel.

Klarendal heeft een tijdje de wind mee gehad. Door het beschikbare ‘Vogelaar’ geld heeft er een paar jaar een hondenpoepzuiger rond kunnen lopen. Het zag er een beetje gênant uit, maar de straten waren weldegelijk schoner. Maar het geld is op en de mannen lopen niet meer met de zuiger over straat. Dat is in de wijkwinkel duidelijk merkbaar; klagende bewoners kloppen weer vaker aan. 

Toch blijft de gemeente zijn best doen: Vanaf maart wordt in de wijken gestart met de "prikacties" die in een proef succesvol bleken. Deze duren steeds twee weken en er wordt vier uur per dag door toezichthouders gecontroleerd. Lees het persbericht om te zien wat deze prikacties inhouden.

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!