Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Paas Tas Actie wordt weer Pinksteren

De Paastas-actie in de wijken Klarendal, Sint Marten en Spoorhoek is bedoeld om wijkbewoners met een zeer kleine portemonnee te voorzien van een Paastas, gevuld met door bewoners en sponsoracties verzamelde luxe artikelen. Ook in 2020 werd dit vanwege de coronacrisis al een Pinksterbon actie, en zelfs nu 2021 startte met een Paasbon actie, blijkt ook dat vanwege maatregelen niet mogelijk.

Van Pasen naar Pinksteren

Om die reden heeft de organisatie besloten om de Paastas-actie wederom uit te stellen en er een Pinksterbon-actie van te maken. De bonnen worden op de donderdag voor Pinksteren, 20 mei uitgedeeld aan betrokkenen.

Donaties nog steeds welkom

De doneeractie is ook verlengd en heeft nu de naam Pinksterbonactie gekregen. Donaties die tot nu toe zijn binnengekomen, blijven staan en worden gebruikt voor het uitdelen van bonnen en bloemzaden rond Pinksteren. Tot 9 mei zijn donaties welkom.

Toch wensen we iedereen een fijn Paasweekend toe!

De Pinksterbon-actie Klarendal, Sint Marten en Spoorhoek is een gezamenlijk initiatief van inloophuis Sint Marten, Villa Klarendal en sociaal wijkteam Arnhem-Noord in samenwerking met andere niet-aangesloten vrijwilligers uit de wijk.

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!