Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Officiële opening MFC Klarendal

Op vrijdag 31 januari van 16.00 tot 18.00 uur gaan we het MFC Klarendal en het wijkplein officieel openen. Tijdens een feestelijk programma voor jong en oud hoop ik veel wijkbewoners te zien op het Kazerneplein. Precies op deze plek bruiste het lang geleden ook al. Oudere Klarendallers herinneren zich waarschijnlijk wel het komen en gaan van manschappen van de infanterie, die gelegerd waren in de Menno van Coehoorn Kazerne.

De oude gebouwen rond het binnenplein zijn deels vervangen door nieuwbouw. De verhuizing van de gebruikers is in volle gang. Kinderen gaan ook al naar hun nieuwe school, er wordt gesport en gespeeld, je kunt er terecht voor informatie over jeugdzorg, ouderenzorg, welzijn én andere wijkbewoners ontmoeten.

Op het plein vóór het MFC organiseren we allerlei leuke wijkactiviteiten. Zo heeft deze locatie zowel binnen als buiten alle mogelijkheden om
het bruisend hart van Klarendal te worden. Ik zou het leuk vinden als heel veel wijkbewoners op vrijdag 31 januari het openingsfeest met elkaar vieren.

U bent van harte welkom!
Hartelijke groet,
Wethouder Luuk van Geffen

Voor een tipje van de sluier: download de uitnodiging in PDF met het programma van de middag.

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!