Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Nacht van de Mode 2011

Zaterdagavond 11 juni – vlak voor Pinksteren – was het een gezellig druk aan de Sonsbeeksingel en tot hoog aan de Klarendalseweg. De Nacht van de Mode 2011 was een groot succes! Met bijdrages van alle gevestigde modeondernemers met hun nieuwe ontwerpen, het Rijn IJssel college met een show van hun modestudenten, Volkshuisvesting met de prijsuitreiking van Het geheim van Wijkontwikkeling in het binnenkort te openen Sugar Hill hoog aan de Klarendalseweg, improvisatietheater van ‘de Arnhemse Meisjes’ namens Wijken voor Kunst wat door het gebied liep, het Rad der Verbeelding van het Kunstbedrijf op het Simmersplein en zo veel meer! En dat allemaal als onderdeel van de Arnhemse Modebiënnale

Binnenkort zijn er ongetwijfeld meer beelden en video’s online te bekijken. Vooralsnog willen we u niet onthouden van het artikeltje van de Gelderlander wat zaterdag direct online stond. Op eerste Pinksterdag was Arnhem-Direct.nl druk… Kijk maar!

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!