Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

MºBA en Klarendal

De MºBA is dit jaar nauwer gaan samenwerken met Modekwartier in Klarendal. Vele ondernemers hebben al een speciale M°BA banner voor de deur staan. Dat betekent dat er meer drukte de komende periode is te verwachten in de wijk.

Enkelen anticipeerden daarop! De vormgevers die Naast de Paardenslager een POP-UP winkel openden, dachten `Als we dit doen, dan moeten we het nú doen…´ 

Sinds enkele dagen is in het oude Gruijter-pand op nummer 123 ook Zuijders geopend met zijn mediteranne delicatessen. Pas ná de MºBA  gaan zij hun interieur aanpassen.

En dan hebben we natuurlijk de jaarlijkse Nacht van de Mode op de 15e die zijn vijfde editie in gaat, voor en door ondernemers van ondernemersvereniging DOCKS. Nieuwtjes daarover zijn tot in detail te volgen op hun Facebook pagina. Extra´s die avond: de Bakbarwinkel op nummer 343 viert zijn officiele opening en het Memorarium in de oude Sint Janskerk is ook open. Daar is de Maria van Klarendal aangekleed door Eva Luna Couture, tevens uit het Modekwartier. 

Kijk ook op de Facebook pagina van Klarendal, ook daar komt genoeg voorbij.

Veel plezier!

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!