Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Koning(inne)dag

Vorige jaren hadden we nog een Klarenmarkt, maar die is ter ziele. Niet getreurd; er is genoeg zonder naar het centrum van de stad af te hoeven dalen om in de buurt deze dag door te komen! 

Even oversteken naar Sonsbeek – en daar is een jaarlijkse echte ouderwetse vrijmarkt op de Leoninusstraat tussen 10u en 16u.

Tegelijkertijd hebben ondernemers van de Hommelstraat een nieuwe markt georganiseerd, de Koningsmarkt. "Op de laatste Koninginnedag, dinsdag 30 april 2013, is er op de Hommelstraat en ir. J.P van Muijlwijkstraat in Arnhem weer een ‘vrijmarkt’ zoals afgelopen jaar. Men kan weer lekker snuffelen tussen andermans huisraad, kleding, rariteiten en rommel. Maar er is meer. Muziek, poëzie en voor de innerlijke mens zijn er diverse kraampjes met lekker eten en drinken. Met een beetje goed weer staan de terrassen dan ook weer buiten."

Zonder de wijk écht te verlaten kun je vanaf 14u terecht op het Elly Lamakerplantsoen (voormalig Putplein in de volksmond/het pleintje bij het nieuwe hotel). Café Caspar pakt daar op het terras uit met een evenement ‘Fat Cat-stage’: "De Fat Cat-jazz formatie vult de hele dag het podium op ons terras. Vanaf 14u zullen zij in wisselende formaties hun talenten met ons delen! Deze K(r)oningsdag gaan wij terug naar de essentie: goed eten en drinken, goed gezelschap en goede muziek."

Genoeg te doen dus! Op de Hommelstraat wordt in ieder geval een poging gedaan de kroning live op straat te kunnen volgen.

Maar op verzoek van de politie: voorkom inbraak. Gaat u op pad? doe ramen dicht en deur op slot. Ziet u iets verdachts? Bel direct 112.

Veel plezier!

 

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!