Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Kledingruilbeurs op het Kazerneplein

We ruilen deze editie vrouwen en kinderkleding (vanaf maat 98)

Hoe werkt het?
Neem minimaal 3 en maximaal 7 kledingstukken mee.
We willen graag dat iedereen een goede ruil maakt dus de kleding die je inlevert, is een maatje te groot of te klein gekocht, kleur staat je toch niet of een jurkje gekocht voor een feestje maar nooit meer aan? Dat is Waslijn material!
Schoenen, tassen en accessoires zijn ook welkom, geen lingerie. De crew van de Waslijn beoordeelt de kleding bij aankomst. De kleding dient;
• schoon en gewassen,
• zonder gaten of vlekken en
• niet gekrompen of verwassen te zijn

Na inleveren, krijg je een voucher waarop staat hoeveel stukken je kunt uitzoeken. Wanneer je klaar bent, geef je het voucher af bij één van de crew members. De Waslijn is dynamisch: er komen steeds nieuwe stukken bij. De kleding die niet is geruild, gaat naar een goed doel: deze editie werken we samen met dressforsuccess. Ze geven mensen een mooie outfit voor een succesvol sollicitatiegesprek. De kinderkleding gaat naar de kledingbank in Arnhem.

Deelnemen?
Het event is gratis, meld je aan op het Facebookevenement, dan weten wij dat je komt en jij blijft op de hoogte van het laatste Waslijn nieuws.

Het exacte adres: MFC Klarendal, Kazerneplein 2, 6822 ET Arnhem. Tot 17 mei!

Voor meer informatie mail: milan@dewaslijn.com

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!