Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Klarendalseweg Versiert voor Australië

Beste winkelier of aanwonende van de carnavalsroute Arnhem,

Mijn naam is Michael Bouwman, graag zou ik even uw aandacht willen.
Want zoals u ongetwijfeld al wel zult weten, is het zeer binnenkort weer tijd voor de jaarlijkse carnavalsoptocht van Arnhem. Voor velen onder u 3 dolle dagen, vol gezelligheid en Alaaf.

Toch wil ik even uw aandacht voor hetgeen wat plaats vindt aan de andere kant van onze aardbol. De enorme bosbranden in Australië heeft al een gebied verwoest wat zo groot is als ons eigen Nederland. Ik denk dat het een ieder van u niet is ontgaan hoe duizenden dieren vluchten uit hun vertrouwde omgeving, verbrand of nog niet verbrand.
Radeloos om zich heen kijken en niet weten wat te doen. Miljoenen dieren hebben het leven moeten laten, omdat ze ingesloten zaten door vuur. Wij als Europeanen kunnen niets anders dan maar toekijken naar de vreselijke beelden die aan ons voorbij komen.
Of kunnen wij toch een bijdrage leveren

Ik, als aanwonende van de carnavalsroute 2020 te Arnhem kom met een idee! Vanaf aankomende week (20-01-2020) zal ik alle winkeliers die gevestigd zijn aan de Klarendalseweg vragen of zij willen versieren voor Australië.

Wat houdt dit in ?
Voor een bedrag van € 5,- : versier ik uw onderneming met een vlaggenlijn en kijk ik of het mogelijk is een andere vlaggenlijn te bevestigen bij eventuele boven-overburen zodat er een vlaggenlijn over de straat heen gespannen wordt.
Voor een bedrag van € 10,- : Versier ik uw onderneming/woonhuis aan de buitenkant zoals aangegeven hierboven, en zullen er ook een tal van ballonnen tijdens de dag van de optocht aan deze versiering toegevoegd worden. Op 28-01-2020 wordt alle versiering ook wederom verwijderd!

Na aftrek van de aankoop van de versiering zal er een X bedrag overblijven wat wij als aanwonende van de carnavalsroute zullen doneren aan Australië.
Ook al houd u totaal niet van carnaval hoop ik op uw medewerking, denk dan uit het oog van deze dieren die onze hulp echt nodig hebben.

Vriendelijke groet,
Michael Bouwman (Klarendalseweg 90)

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!