Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Irving Vorsters walk-in-closet

Op donderdag 1 juli opent de expositie walk-in-closet in het World Fashion Centre te Amsterdam. In deze nieuwe fashion case  laat modevormgever Irving Vorster een overzicht zien van diverse unieke creaties die hij door de jaren heen ontworpen heeft.
Tijdens de walk-in ziet de toeschouwer hier de ontwikkeling van zijn eigenzinnige modelabel IRVINX. Irving Vorster maakt damescouture-collecties en geeft eigen modeshows vanaf 2004. Irvinx creëert voor vrouwen die zich willen en durven te onderscheiden en representatief voor de dag willen komen in een uniek tijdloos op maat gesneden kledingstuk.
Bij deze expositie wordt Vorster ondersteund door stylingbureau Rich-Art Design en display mannequins van Rootstein. De walk-in closet is een kleine overzichtstentoonstelling waarin Irvinx ontwerppassie, zijn voorliefde voor asymmetrie en diversiteit te zien zijn.
Naast  kledingstukken met asymmetrische snit zullen er ook experimentele stukken staan danwel hangen.
Onlangs showde Irving Vorster nog op grote hoogte in de Skyybar van het West Cord Fashionhotel tijdens de eerste editie van Fashion Museum Week.
Afgelopen 12 juni opende hij zijn eigen Modesalon in het Arnhemse modekwartier.


Rich Art Design heeft meer dan 15 jaar ervaring in de winkel en- etalageverzorging in verschillende branches. Het bedrijf maakt de winkel een echte eyecatcher.  


Rootstein is een toonaangevend merk van display mannequins. Er zijn zowel levensechte gedetailleerde display mannequins als ook gestileerde display mannequins in vele uitvoeringen beschikbaar.
De expositie valt onder de WFC Fashion Case, waarin kunstenaars en ontwerpers de kans krijgen om een ruimte geheel naar hun smaak in te richten en om daar collecties tentoon te stellen.
Officiële opening: 1 juli 2010 16:00 uur (Voor genodigden)
Tentoonstelling:   1 juli 2010 tot  27 augustus (Voor iedereen)
Locatie: World Fashion Centre, Ruimte 2.02.06, Koningin Wilhelminaplein 13, 1060 CC Amsterdam.

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!