Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Inloophuis Sint Marten zoekt een gastvrouw/heer

Ieder die wil is welkom voor een kop koffie, een praatje, een spelletje, de krant etc. Het aantal bezoekers schommelt tussen de 20 en 40 per inloopochtend. De grote ronde tafel zit meestal als eerste vol en bij mooi weer zitten mensen graag op de bankjes buiten op ons binnenterrein.

Voor de inloop op de donderdagochtend zoeken we een gastvrouw/heer.

Luisterend oor

Als gastvrouw/heer zorg je samen met een team van 2 of 3 vrijwilligers dat de koffie en thee klaar staan als de inloop begint en dat na afloop alles weer netjes opgeruimd wordt. Je hebt een luisterend oor voor de bezoekers en kunt signaleren als iemand extra aandacht nodig heeft. Samen met de coördinator van het inloophuis ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de ochtenden. Een enkele keer is het nodig dat je een bezoeker aanspreekt op overlast gevend gedrag.

Uitdagende vrijwilligersfunctie

We vragen van je dat je wekelijks op donderdag tussen 9.30 en 12.30 uur beschikbaar bent en dat je eens per (ongeveer) 6 weken deelneemt aan overleg met andere gastheren/vrouwen en vrijwilligers.

We bieden een uitdagende vrijwilligersfunctie, een leuke groep vrijwilligers om mee samen te werken, ondersteuning door de coördinator van het inloophuis en mogelijkheden voor toerusting en scholing.

Lijkt dit je wat, neem dan contact op met buurtpastor Ellie Smeekens: 06 26140616 of mail met e.smeekens@eusebiusparochie.nl


Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!