Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Het nieuwe jaar ingeluid

‘Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u genieten van heerlijke live muziek en kunt u gezellig netwerken en/of bijpraten met collega ondernemers’ zo meldde de uitnodiging. Live muziek was er van het Klarendal Jazz orkest Onder de bezielende leiding van Guus Tangelder,  hapjes en drankjes waren er in overvloed.

Betrokkenen bij de Nacht van de Mode zijn al maanden in de weer met plannen maken en maakten van de gelegenheid gebruik om het thema van dit jaar aan te kondigen. Op 14 juni van dit jaar gaat de Nacht van de Mode over ‘Collection secrets vs secret collections’.

Volkshuisvesting Arnhem was aanwezig om fictief nog eens de Gouden Piramide in vijf delen uit te delen aan Klarendal; één deel naar de bewoners, één deel naar de gemeente, één deel naar de ondernemers van het Modekwartier, één deel houden zij zelf, én een deel naar ‘de kinderen van Klarendal’ ofwel bouwspeelplaats de Leuke Linde. Voorzitter Ron Onstein (foto met microfoon) licht als geboren en getogen Klarendaller nog eens toe hoe hij de veranderingen van de afgelopen jaren heeft ervaren.

Het was een gezellige avond waarin het jaar met veel enthousiasme werd ingeluid; Klarendal is klaar voor 2014!

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!