Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Het Grote Klarendal – Sint Marten Wijkboek

TEKENEN, SCHRIJVEN, VERTELLEN

Tijdens de vier workshops wordt het Grote Klarendal – Sint Marten Wijkboek gemaakt. Wijkbewoners tekenen en schrijven over wat hen raakt, en over wat de wijk zou kunnen gebruiken. Iedereen is welkom, ook mensen die in andere wijken wonen. Kunstenares Krista Burger begeleidt het proces. ‘Het boek wordt hartstikke mooi!’ vertelt ze. ‘Het is zo’n leuk en bijzonder project. Ik geniet ervan.’

De workshops zijn tot nu toe gehouden in het Inloophuis aan de Van Slichtenhorststraat, De Nieuwe Hommel – beiden in Sint Marten – en in De Wasplaats aan de Klarendalseweg.

Kunstenares Krista Burger begeleidt het proces. ‘Het boek wordt hartstikke mooi!’ vertelt ze. ‘Het is zo’n leuk en bijzonder project. Ik geniet ervan.’

Verder is het ook gewoon heel gezellig en we hopen dat jij er bij bent…

PRAKTISCH

De vierde en afrondende workshop is op zondag 31 maart Villa Klarendal, MFC Kazerneplein 2.

11:00-12:00 uur gratis brunch | 12:00-13:30 uur workshop

PARTNERS

De Gevleugelde Vriendenworkshops zijn een samenwerking tussen de wijkpartners Inloophuis Sint Marten, Vitale Verbindingen bij De Nieuwe Hommel, De Wasplaats en MCF Klarendal. Met ondersteuning en advies van Rozet Arnhem en de Ideënmakelaars.

Dankzij subsidies van Het Inspiratiefonds, Rozet en de Gemeente Arnhem konden ze georganiseerd worden.

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!