Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Gezamenlijke Open Dag Scholen

Open dag op De Atlas en Sint Jansschool

Voor het eerst houden basisschool De Atlas en de Sint Jansschool hun open dag op hetzelfde tijdstip. U bent op 18 november van harte welkom op beide scholen tussen 9.00 uur en 10.30 uur voor een kijkje of een rondleiding. U kunt dan ook met al uw vragen terecht. Op deze dag ziet u de scholen in vol bedrijf en heeft u alle gelegenheid om de sfeer te proeven. Natuurlijk kan dat ook op een ander gewenst tijdstip, maar dan moet u hier wel een afspraak voor maken.

De gezamenlijke open dag wordt gehouden in het kader van de steeds verder gaande samenwerking. In 2012 zullen beide scholen in het nieuwe Multi Functioneel Centrum trekken wat tegen die tijd gebouwd is aan de Verlengde Hoflaan op het terrein van de Menno van Coehoornkazerne. Op weg naar deze samensmellting wordt er in toenemende mate samengewerkt. Een van de activiteiten hierbij is de open dag.

De Sint Jansschool zit aan de Rosendaalsestraat 373 en is telefonisch te bereiken onder nummer 026 4434984. Als u de 18e niet kunt, maar wel meer over de school wilt weten kunt u een afspraak maken met An van Nierop. De Atlas ligt aan van Slichtenhorststraat 39. Om een afspraak te maken belt u met Tonnie Bruins, telefoonnummer 026 4431438.

Tot 18 november of een ander gewenst moment….

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!