Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Expositie Duurzame mode

Op zondag 28 maart om 15 uur wordt in de hal van het gemeentehuis van Duiven een expositie geopend met duurzame mode. Dit is het startschot van de Duurzame Modemaand Arnhem waarmee Awearness Fair Fashion Events aandacht wil vestigen op fair fashion in Arnhem.
 
Awearness Fair Fashion Shoppingroute: in de Arnhemse binnenstad is een aantal winkels te vinden waar mode verkocht wordt die is gemaakt met respect voor mens en milieu. Ook in het Modekwartier zie je op talloze plekken aandacht voor eerlijke mode. De Awearness Fair Fashion Shoppingroute is een startpunt om de binnenstad en het Modekwartier duurzaam met elkaar te verbinden. De route wordt verspreid via flyers en is te vinden op www.awearness-fashion.nl en onderaan dit bericht.
 
Op de Awearness Fair Fashion Expositie in Duiven zal van 28 maart t/m 23 april kleding te zien zijn van drie fair fashiondesigners: Rianne de Witte, Van Markoviec en Hiernamaals. De laatste twee zijn gevestigd in Arnhems eigen Modekwartier. Verder zijn er twee tassenlabels met recyclekunst. De Gelderse LuPéLo die tassen en riemen maakt van o.a. fietsbinnenbanden en Escama Studio uit Brazilië die van aluminium treklipjes tassen, riemen en sieraden maakt.
Van 14 t/m 24 april is de Awearness Fair Guerrillastore geopend (wo t/m zat) aan de Hommelstraat 65 in Arnhem in het Modekwartier. De tijdelijke winkel biedt onderdak aan hippe en betaalbare eerlijke mode voor heren, dames en kinderen, organic beddengoed, handmade tassen en andere accessoires. In de winkel worden diverse merken verkocht van buiten Arnhem, maar er is bijzondere aandacht voor kleding en accessoires uit het Modekwartier.

Related Links

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!