Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

Achtste editie Wijken voor Kunst

Op 15 en 16 september laten de wijken Klarendal, Sint Marten, Sonsbeekkwartier en Spoorhoek weer zien wat er aan kunst en cultuur in huis is. Er meldden zich weer meer dan honderd bekende en onbekende bewoners en ondernemers om de creatieve krachten te bundelen!

De wijk Klarendal staat dat zelfde weekend in het teken van een groter geheel: Klarendal Maskerade viert het feit dat de wijk een aantal culturele organisaties rijker is geworden; Kunstbedrijf Arnhem, het Huis van Puck, Hotel ModeZ, café Caspar en galerie/grafische werkplaats Plaatsmaken. Naast een aantal andere wijkorganisaties, viert óók Wijken voor Kunst dat feest mee!

Tipjes van de sluier vanuit Wijken voor Kunst: maarliefst vijf groeps-exposities (o.a. op de van Muijlwijkstraat in het oude AH pand, de oude toneelschool aan de Hommelseweg, de Koele Kerk aan de van Slichtenhorststraat, en twee op de Klarendalseweg); kunstenaars laten hun werk zien bij modeondernemers; De Wijk Speelt! – een theatervoorstelling; clowns en muziek op straat én zondag op het podium, en nog véél meer.

Like onze Facebook pagina en bekijk onze website Wijken voor Kunst om het volledige programma te zien groeien! Of wacht het gezamenlijke drukwerk af wat we maken met Klarendal-Maskerade.

En anders: loop tijdens het weekend overal langs waar je de rode vlag ziet!

De A5 flyer voor dit jaar kun je hier downloaden!

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!