Klarendal
Zoeken in
Nieuwsberichten
Informatiepagina's

10 mei Plantjesdag én Molendag

Op zaterdag 10 mei valt traditioneel de jaarlijkse Plantjesmarkt. Ná IJsheiligen en vóór Moederdag zijn er voor bewoners weer zomerbloeiers te koop voor een schappelijk prijsje. De traditionele markt wordt door bewoners voor de 13 keer georganiseerd, met voor een eerst een grote verandering. Hij vindt niet plaats op het speelpleintje aan de Klarendalseweg bij de Kapel, maar op het Kazerneplein – het plein bij de oude Menno van Coehoornkazerne en het MFC Klarendal.

Van 10.00u tot 14.00u staan de vrijwilligers voor u klaar!

Daarnaast is het ook de Nationale Molendag waar Molen de Kroon natuurlijk gebruik van maakt. Dit jaar is er voor het eerst een molenmarkt met allerlei streekproducten. Zo zullen er o.a een bakker, een imker, en iemand die appelstroop maakt aanwezig zijn. Verder zijn er kinderactiviteiten. Op de graanzolder is er een poppenkastvoorstelling te zien, en onderin de molen kunnen kinderen onder begeleiding koekjes en cakes versieren voor moederdag. Om ze daarna als cadeautje in te pakken voor hun moeder.

Kinderen die mee willen doen graag aanmelden bij; ilonaschuin@gmail.com De kosten zijn € 2.50

Ook zijn er weer de traditionele molenpannenkoeken en andere consumpties.

Veel plezier in Klarendal op deze zaterdag!

Onze laatste nieuwtjes

De webredactie van Klarendal.nl probeert hier zo zorgvuldig mogelijk relevante berichtgeving voor en over de wijk Klarendal te publiceren.

Ook nieuws of initiatieven te melden dat voor buren en buurtgenoten belangrijk of interessant kan zijn? Meld het ons!